23 augustus 2014

Beachvolleybal in Maassluis

Op zaterdag 23 juni hebben 17 tot op het bot gemotiveerde teams aan het beachvolleybaltoernooi meegedaan. Hier was een team van Buijnink actief aanwezig.
lees verder
15 juli 2014

Bouwvak 2014

Vrijdag d.d. 18 juli 2014 was de laatste dag voor de vakantie periode. Dan begint een periode van 4 weken vakantie. Wij zijn in de vakantie periode niet volledig gesloten. Voor dringende storingen blijven wij bereikbaar en kleine groep medewerkers zal aan het werk blijven in de periode.

Maandag d.d. 18 augustus is onze vakantieperiode weer voorbij.

lees verder
23 juni 2014

Verbouwing sporthal

In opdracht van de gemeente Midden-Delfland zullen wij half juli een start maken met onderhoudswerkzaamheden aan de sporthal in Maasland. Tijdens de vakantieperiode zullen de werkzaamheden doorgaan, zodat begin september de scholen en/of verenigingen weer gebruik van de zaal kunnen maken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van de vloer in de zaal, en het renoveren van de kleedkamers.

lees verder
2 mei 2014

In de Balije 3 te Maasland

Begin juni 2014 zullen wij starten met een grote verbouwing van een woonhuis In de Balije te Maasland.

lees verder
8 april 2014

Supporter van Cittaslow

Buijnink Aannemingsbedrijf heeft de mogelijkheid zich te presenteren als ambassadeur van de waarden van Cittaslow Midden-Delfland. Cittaslow is meer dan alleen een keurmerk van de gemeentelijke organisatie. Het is een manier van leven.
lees verder