buijnink, maasland, hooiberg
4 november 2015

Monumentale hooiberg

Aan de Kluiskade 21 te Maasland op de oude plek waar al zins de 19e eeuw 1 van de hooibergen staat is door aannemingsbedrijf Buijnink bv weer een kunststukje geleverd.
lees verder
CDS-Electronics-Buijnink
2 november 2015

Verbouwen kantoorgebouw

CDS Electronics gaat verbouwen. Het bestaande kantoor heeft niet meer de uitstraling die het bedrijf CDS Electronics wil uitstralen naar haar klanten. Daarom is besloten om het kantoor op te waarderen naar de huidige wensen van de opdrachtgever CDS Electronics.
lees verder
beestenbomen-poelzone
22 april 2015

Beestenbomen

Voor de inrichting van een nieuwe groenstrook maken wij 4 “BEESTENBOMEN”. Dit zijn zuilen van 50 x 50 cm met een hoogte van  8 m1 voorzien van diverse verblijf – en nestkasten voor  insecten  –  vlinders  – vleermuizen en diverse vogels . Vooruitlopend hierop is er een model gemaakt met daarin alle toe te passen verblijf – en nestkasten.
lees verder
12 september 2014

Jan de Korte

Donderdag 11-09-2014 was Jan de Korte 25 jaar in dienst bij Aannemingsbedrijf Buijnink. D.d. 11-09-1989 is Jan bij ons als timmerman in vast dienstverband gekomen, en is tot op heden altijd nog actief en enthiousast aan het werk. Al die tijd vanuit Vlaardingen dagelijks richting Maasland om aan het werk te kunnen gaan. Aandacht voor dit toch bijzondere jubileum hebben wij met de collega’s in onze kantine gegeven, waarbij uiteraard veel verschillende gebeurtenissen aangehaald zijn.

lees verder
28 augustus 2014

Blij met verlenging lage BTW

Het lage btw-tarief op arbeid bij verbouwingen en renovaties wordt met een half jaar verlengd. Het kabinet en de bevriende oppositie hebben dat afgesproken tijdens het overleg over de begroting van volgend jaar. Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen is erg blij met de maatregel: “Het is heel goed dat het kabinet de bouw dit zetje in de rug geeft, hierdoor blijven veel banen behouden.” Voor verbouwingen-  en onderhoudswerkzaamheden aan woningen, kunt u ons komende tijd blijven benaderen waarbij het lage BTW tarief van 6% op de arbeid van toepassing zal blijven.

lees verder