Schiecentrale Rotterdam
19 december 2015

Verbouwing in Rotterdam

In november hebben we een verbouwing te Rotterdam afgerond.

De Schiecentrale is een complex aan de Schiehavenkade wat deels gebouwd is in een oude elektriciteitsgebouw. Een fantastisch gebouw met een eigenzinnige uitstraling waarin kantoren, studio’s en woningen zijn gerealiseerd. Wellicht één van Rotterdams meest unieke gebouwen door de eigentijdse architectuur.

lees verder
23 juni 2014

Verbouwing sporthal

In opdracht van de gemeente Midden-Delfland zullen wij half juli een start maken met onderhoudswerkzaamheden aan de sporthal in Maasland. Tijdens de vakantieperiode zullen de werkzaamheden doorgaan, zodat begin september de scholen en/of verenigingen weer gebruik van de zaal kunnen maken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van de vloer in de zaal, en het renoveren van de kleedkamers.

lees verder
2 mei 2014

In de Balije 3 te Maasland

Begin juni 2014 zullen wij starten met een grote verbouwing van een woonhuis In de Balije te Maasland.

lees verder
10 maart 2014

Dakrenovatie

Begin maart 2014 zijn wij begonnen aan de Haven te Maassluis met renovatiewerkzaamheden aan een dak. In verband met veiligheid en verticaal transport zal de gehele voorgevel in de steigers gezet worden

lees verder
11 november 2013

Oude Kerk te Maasland

In november 2013 zijn wij gestart met de realisatie van een toiletgroep, garderobe en uitgifte / keuken in de oude kerk aan het Kerkplein te Maasland. Door Roosros architecten is een ontwerp gemaakt, en zijn tekeningen ter beschikking gesteld voor de uitvoering van de werkzaamheden. De wanden worden gemaakt van houten staanders bekleed met een beplating en/of houten delen aan de buitenzijde. Begin 2014 verwachten wij de werkzaamheden op te leveren aan onze opdrachtgever.

lees verder