Dorpskerk Schipluiden
14 mei 2016

Uitbreiding 't Anker Dorpskerk Schipluiden

Een uitbreiding van ’t Anker of nieuwbouw bij de Dorpskerk Schipluiden gaat plaatsvinden. Er is door de gemeente bouwvergunning verleend. De verwachting is dat een start van de werkzaamheden in juni zal plaatsvinden, waarna oplevering in november zal zijn. Het “oude” gebouw is inmiddels gesloopt.

lees verder
Keersluis Maassluis
26 april 2016

Keersluis Maassluis

De keersluis Maassluis wordt gerenoveerd. De renovatie heeft primair als doel dat de sluis de komende jaren weer veilig en betrouwbaar conform wet- en regelgeving kan worden bediend, gebruikt en onderhouden. Deze renovatie wordt gerealiseerd door Vialis, waarbij Buijnink werkt in opdracht van Vialis.
lees verder
Buijnink verbouwing
25 maart 2016

Verbouwing

Een verbouwing is bijna klaar! Afmonteren van diverse onderdelen en nalopen van schilderwerk zijn de laatste werkzaamheden welke nog uitgevoerd worden. Na wekenlang van verbouwen worden de laatste werkzaamheden afgerond.

lees verder
Schiecentrale Rotterdam
19 december 2015

Verbouwing in Rotterdam

In november hebben we een verbouwing te Rotterdam afgerond.

De Schiecentrale is een complex aan de Schiehavenkade wat deels gebouwd is in een oude elektriciteitsgebouw. Een fantastisch gebouw met een eigenzinnige uitstraling waarin kantoren, studio’s en woningen zijn gerealiseerd. Wellicht één van Rotterdams meest unieke gebouwen door de eigentijdse architectuur.

lees verder
akoestisch, decoratie
4 november 2015

Akoestisch en wanddecoratie

Een sfeervolle akoestische wanddecoratie opgeleverd ontworpen door Janneke van Leeuwen.
lees verder