Menu

WONINGBOUW EN VERBOUW

Duurzaam bouwen zou tegenwoordig eigenlijk normaal moeten zijn. Eigentijds bouwen met de juiste voorzieningen. Rekening houdend dat u jarenlang prettig wilt wonen of werken na realisatie van uw woning of bedrijfsruimte. Keuzes maken voor kwaliteit, afwerking en detaillering.

De juiste invulling

Maar vaak is het lastig om hier een juiste invulling aan te geven. Wij willen u hierbij helpen met onze kennis en vakmanschap. Een bouwer die weet waaraan hij begint en wat er aan mogelijk- en onmogelijkheden is. Zoals de woonbehoeften veranderen, proberen wij ook te veranderen. Hiermee een constante invulling geven aan nieuwe technieken, duurzaam bouwen en samen iets realiseren.
Veel disciplines hebben wij in eigen huis. Voor overigen hebben wij verschillende vaste leveranciers en installateurs met wie wij een intensieve samenwerking hebben. Hierdoor zijn wij in staat een breed dienstenpakket aan te bieden. Wilt u een huis of bedrijfsruimte bouwen, wij zijn het aannemersbedrijf die u in een totaalproces willen bijstaan. Of het nu nieuwbouw in de vorm van houtskeletbouw of een prefab woning moet worden, wij kunnen uw droomhuis realiseren.


Meer informatie

Ton Buijnink

Directeur

Projecten in Woningbouw en utiliteitsbouw

20 november 2010

Glazen huis

21 november 2009

Klassiek vrijstaande woning

Meer projecten