Verbouw

Wilt u een indeling veranderen, uitbouwen, opbouwen, een dakkapel, een schuifpui, een serre, badkamer verbouwen of keuken of toilet? Wij willen u helpen met verschillende wensen en woonideeën uit te werken. Zoals de woonbehoeften veranderen, proberen wij ook te veranderen. Constant invulling geven aan nieuwe technieken, duurzaam bouwen en samen iets realiseren.
Als aannemer zetten wij samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Wij hebben een aantoonbare ervaring in de bouw, waardoor wij u kunnen adviseren welke aanpak tot het beste resultaat leidt en zullen u zo goed mogelijk adviseren.

Onderhoud

Onderhoud aan uw woning of gebouw, wordt toekomstbestendig uitgevoerd. Hierdoor worden problemen niet opgelost maar voorkomen. Goed onderhoud is geen standaard uitvoering van werkzaamheden, maar bijna altijd is dit maatwerk. Tevens kunnen we voorzien in het planmatig onderhoud dat mensen nodig hebben.
We investeren zo duurzaam mogelijk in elke woning. Dit kan gebeuren door effectief onderhoud, maar soms ook door een meer uitgebreide renovatie. Altijd rekening houden met de hele levensduur van uw woning of gebouw. Zo bieden we woon-of werkcomfort voor nu, morgen en overmorgen.